contador de visitas gratis AMICS UAB-Dia Internacional del Reciclatge

Dia Internacional del Reciclatge

El dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional del Reciclatge, amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de tractar els residus com correspon, per contribuir amb la lluita contra el canvi climàtic i protegir el medi ambient.

La paraula "reciclatge" s'entén com el procés pel cual una matèria o producte utilitzat se sotmet a un tractament per a obtenir una matèria primera o un producte nou. És a dir, un residu que es torna a introduir a un nou cicle de vida. Això permet fer un millor ús dels recursos naturals, reduir l'impacte mediambiental dels nostres hàbits de consum i idear formes creatives de redisenyar els objectes quotidians i donar-los una nova vida. 

Sabies que...


Gary Anderson va crear un logotip basat en el símbol de Möbius en forma de triangle, on cadascuna de les seves fletxes representa un dels passos del reciclatge? Una fa referència a la recollida de materials per reciclar, la segona al mateix procés de reciclatge i la darrera a la compra d'aquests productes. El sistema continua de manera indefinida.