contador de visitas gratis AMICS UAB-Es lliuren els Premis Literaris de la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola

Es lliuren els Premis Literaris de la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès van lliurar ahir els Premis Literaris 2022 , a la Sala Teatre de la UAB, en un acte que ha comptat amb els guanyadors d'aquesta edició de les obres de novel·la, poesia i narrativa breu, amb una participació que ha doblat la participació de l'any passat.

Ambdues institucions han donat a conèixer i lliurat els guanyadors del XXVIII Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders”, el XXVII Premi de Poesia “Miquel Martí i Pol” i el XIII Premi de Narrativa Breu per a Joves “Caterina Albert”. L’acte ha tingut lloc a la Sala Teatre de la UAB i s'ha pogut seguir en directe del del canal de YouTube de la UAB.

A l'edició 2022 s'han presentat un total de 159 obres -el doble que l'edició del 2021- de les quals 17 al premi de narrativa breu, 53 al de novel·la i 89 al de poesia. La participació ha remuntat a dades prepandèmiques, del 2019

 

  • Obres premiades i guanyadors/res:
    • XIII Premi de narrativa "Caterina Albert": "Tres missatges per oblidar-te", d'Anna Pallejà Franquet (Tarragona)
    • XXVII Premi de poesia "Miquel Martí i Pol": "Pedra, paraula i ànima", de Pep Cortès Vila (Terrassa)
    • XXVIII Premi de novel·la "Valldaura-Memorial Pere Calders": "L'estiu que vam jugar a ser Hercules Poirot", de Francesc Puigpelat i Valls (Balaguer). 

 

Els diferents jurats de cada modalitat de premi (novel·la, poesia i narrativa breu), estan integrats per persones destacades del panorama literari i acadèmic actual, guanyadors i guanyadores dels certàmens en edicions anteriors i persones vinculades a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.

 

Per més informació, podeu consultar el lloc web de la UAB