contador de visitas gratis AMICS UAB-Premis a més de 40 TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global

Premis a més de 40 TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global

Aquest 26 de maig ha tingut lloc  l’acte d’entrega de premis TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global. Aquests premis, organitzats per la Fundació Autònoma Solidària, amb el suport de la UAB i de l'Ajuntament de Barcelona, tenen com a objectiu promoure l’interès per la recerca en el desenvolupament sostenible i la justícia global, en el marc dels TFG. 

Els guanyadors i les guanyadores -un total de 40 dels 83 presentats- han pronunciat un breu discurs responent a la pregunta "Com contribueix el meu TFG al desenvolupament sostenible i/o a la justícia global"? 

D'entre tots els TFG premiats, el jurat ha escollit el millor de cadascun dels quatre àmbits de coneixement de la UAB. Mireia Martin de la Facultat de Traducció en l'àmbit de les arts i humanitats; Teresa Porta, de Biociències en l'àmbit de les ciències; Glòria Cabrera de Medicina en l'àmbit de les ciències de la salut; i Marina Marín de Ciències de la Comunicació han rebut el premi especial de 250€. 

Durant l'acte, el director de la FAS ha anunciat que la propera convocatòria dels premis passarà a anomenar-se "Premis TFG Arcadi Oliveres" per reconèixer la lluita d'Oliveres per la justícia global a la universitat i per ser un referent pels joves universitaris.

 

Per més informació, consulteu el web de la UAB