contador de visitas gratis AMICS UAB-Xerrada sobre Ucraïna i les claus per entendre l'escalada militar

Xerrada sobre Ucraïna i les claus per entendre l'escalada militar

L'escriptor Carlos Taibo, expert en Ucraïna, ofereix avui la conferència "Anàlisi de la guerra a Ucraïna. Claus per entendre l’escalada militar: orígens, interessos geopolítics i perspectives", presentat pel professor Rafael Grasa, dins del cicle d'activitats "La UAB, a favor de la pau".

 

La xerrada tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Polítiques, i té com objectiu contribuir a la comprensió del conflicte armat que  enfronta Rússia i Ucraïna, mitjançant un repàs de les causes, perspectives i impactes en clau geopolítica. 

 

Aquesta activitat es fsa dins del marc del cicle d'activitats “La UAB, a favor de la pau”, que neix de la responsabilitat social de la institució d'actuar davant les problemàtiques mundials. L'Autònoma està canalitzant els mecanismes de suport a les persones afectades pel conflicte a través de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Es vetlla per que totes les persones afectades pel conflicte, siguin de la nacionalitat que siguin, puguin veure resoltes les seves necessitats, i que no pateixin cap tipus de discriminació. 

 

Més informació a la pàgina web de la UAB