contador de visitas gratis AMICS UAB-Malalties Minoritàries: una perspectiva mèdica actual

Malalties Minoritàries: una perspectiva mèdica actual

El proper 16 de febrer a les 20h celebrem el sopar D'AMICS uab “Malalties Minoritàries: una perspectiva mèdica actual”, amb la ponència del Dr. José Hernández-Rodríguez, metge consultor del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic de Barcelona.

El Dr. Hernández-Rodríguez està especialitzat en malalties minoritàries, concretament en malalties autoinflamatòries i vasculitis sistèmiques i òrgan-específiques. També és coordinador del Programa Clínic de Malalties Minoritàries de l’Hospital Clínic, un programa transversal que engloba a tots els professionals experts en malalties minoritàries de l'hospital.

De malalties minoritàries n'hi ha moltes, són molt variades i afecten molt poca gent. Això fa que arrosseguin un dèficit a l'hora de ser detectades, que costin més de diagnosticar, que sigui més complicat trobar un tractament adequat i que se'ls hi dediqui menys temps i diners en la investigació. I tots aquests desavantatges, els acaba pagant qui les pateix.

Parlarem de tot això i molt més amb el Dr. José Hernández-Rodríguez. Si t’interessa assistir, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’email sopars@amicsuab.cat.