contador de visitas gratis AMICS UAB-Cloenda del projecte "Volem ser científiques i enginyeres!" al campus

Cloenda del projecte "Volem ser científiques i enginyeres!" al campus

La UAB acollirà el dimarts, 31 de maig, una Fira d'experiències del projecte “Volem ser científiques i enginyeres!", un projecte STEM amb perspectiva de gènere, organitzat per l’ICE de la UAB, dins el programa Argó. 400 nois i noies de cinquè i sisè de primària i de primer cicle d'ESO vindran a la UAB aquest dia per celebrar el tancament del projecte.

L'acte tindrà lloc a la Sala d'Actes del Rectorat i en espais exteriors del Campus. Els nois i noies exposaran els seus treballs en una roda de pòsters i es lliuraran els diplomes de participació en els centres. La fira es tancarà amb l'actuació del "Mag Stigman".

Al llarg del curs, s'han fet diferents accions per tal que els escolars poguessin treballar en l'àmbit de la ciència i l'enginyeria i poguessin concretar els coneixements apresos en un projecte sobre contaminació de l'aire. 

Un dels principals objectius del projecte és aconseguir despertar vocacions per la ciència i l'enginyeria de manera precoç als nois i, sobretot, a les noies.

Els centres educatius que hi participen són el Col·legi Sant Josep (Vilafranca del Penedès); Col·legi Sant Ramon Nonat (Barcelona); l'Escola Jardí (Granollers); l'Escola Pi d'en Xandri (Sant Cugat del Vallès); l'Institut Angeleta Ferrer (Sant Cugat del Vallès); l'Institut Escola Mas Rampinyo (Montcada i Reixac); i l'Institut Nicolau Copèrnic (Terrassa).

El programa ha comptat amb el suport de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología).

 


Més informació al lloc web de la UAB