contador de visitas gratis AMICS UAB-CONFERÈNCIA

CONFERÈNCIA

El dilluns 12 de setembrevam organitzar una conferència sobre el 4t centenari de la mort de Cervantes al Col·legi de Periodistes titulada 'Cervantes i Barcelona'. L'escriptora i professora de la UAB, Carme Riera va ser l'encarregada de realizar la ponència, en un acte que va moderar Dolors Poch, professora de Llengua Espanyola de la UAB.

 

Carme Riera és catedràtica de Literatura Espanyola de la UAB, membre de la Reial Acadèmica Espanyola des del 2012. És especialista en el Segle d'Or i una reconeguda escriptora en llengua catalana amb obres com Te deix, amor, la mar com a penyora, Dins el darrer blauLa meitat de l'ànima i el llibre de memòries Temps d'innocència, entre d'altres.

Ha rebut, entre altres premis, el Prudenci Bertrana, el Ramon Llull, el Josep Pla, el Lletra d'Or, el Joan Crexells, el de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana o el Nacional de Narrativa de les Lletres Espanyoles. El 2001, va ser distingida amb el Premi Nacional de Literatura, concedit per la Generalitat de Catalunya; i, el 2003, li va ser atorgat el Premi Sant Jordi de novel·la per La meitat de l'ànima. L'any 2000, a més, se li va concedir la Creu de Sant Jordi i, el 2005, la Medalla d'Or del Consell de Mallorca.

 

 

Flyer de l'acte
Fotografies
Vídeo complet