contador de visitas gratis AMICS UAB-'El teatre català, avui'

'El teatre català, avui'

El dimecres 27 de setembre, l'Associació d'Amics va organitzar el debat 'El teatre català, avui' a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Davant d'unes 25 persones, Toni Casares va parlar de les arrels que van propiciar el bon moment actual del teatre català, recordant els inicis de l'Aula de Teatre de la UAB que ell va co-fundar juntament amb altres personalitats del món teatral actual com Sergi Belbel. Casares va reivindicar la importància cabdal de José Sanchis Sinisterra i Josep Maria Bernet i Jornet com a promotors de l'èxit actual.

En cap de director de la Sala Beckett, Casares va presentar en exclusiva la programació de la sala de cara el curs 2017/18, fent un especial èmfasi en dues idees: La necessitat de donar veu als nous escriptors afirmant que" Un autor de teatre només millora estrenant-lo" i l'única manera de poder estrenar molts autors nous és tenir unes sales de cultura "que no depenguin només de la taquilla". L'altre idea que va destacar va ser la necessitat de fer un teatre compromès amb la societat i a partir d'aqui va explicar la proposta de la Sala de fer un cicle dedicat a les malaties mentals anomenat "Les Condicions del Cervell"

Ponents:

Toni Casares, director teatral, director de la sala Becket, fundador de l’Aula de Teatre de la UAB.

Moderació:

Lluís Bogunyà, membre de la junta executiva de l’Associació Amics de la UABFlyer de l'acte