contador de visitas gratis AMICS UAB-BIB, un ecosistema estratègic amb visió de país

BIB, un ecosistema estratègic amb visió de país

El passat dijous 26 de setembre a les 20:30 hores es va realitzar el Sopar Claris: “BIB, un ecosistema estratègic amb visió de país”. La ponent va ser l’Ana Ripoll, Presidenta de Bioinformatics Barcelona i exrectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquest sopar es va explicar el que és el Bioinformatics Barcelona. És una empresa formada per més de 50 organitzacions relacionades amb el sector bioinformàtic que desenvolupen la seva activitat dins dels sectors salut, agroalimentació i tecnologia. Aquestes organitzacions inclouen: 10 universitats, 10 centres de recerca, 10 centres de recerca del sector salut, 3 grans infraestructures científiques, 15 empreses, i altres institucions.

El BIB conforma en el camp de la bioinformàtica un ecosistema i un punt de trobada entre professionals i investigadors de diferents empreses, institucions i disciplines amb l’objectiu de:

- fomentar l’intercanvi i integració de coneixement,

- propiciar la creació de continguts formatius,

- possibilitar projectes interdisciplinaris per impulsar la generació de noves tecnologies i productes que generin impacte socioeconòmic.

Aquest acte es fa amb la col·laboració de: