contador de visitas gratis AMICS UAB-Josep Lladós

Josep Lladós

El Dr Josep Lladós va obtenir el seu títol d'Enginyer Informàtic de la Universitat Politècnica de Catalunya l’any 1991. El 1997 va rebre el seu doctorat en Informàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de París 8 (França). En l'actualitat és professor titular d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i investigador adscrit al Centre de Visió d'Computador (CVC), del que actualment és el director des de 2009. És investigador associat al laboratori IDAKS de l'Osaka Prefecture University (Japó). Ostenta la càtedra de Transferència de Tecnologia del Parc de Recerca de la UAB i Banco de Santander. És el coordinador del Grup de Sistemes Intel·ligents de Lectura, amb el reconeixement de Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya.

Les seves línies d'investigació són anàlisi de documents, visió per computador i el reconeixement estructural i sintàctic de formes. Ha liderat diversos projectes d'R+D, ha publicat més de 250 articles en diferents congressos i revistes internacionals, i ha dirigit 13 tesis doctorals.

El Dr. Lladós és membre de l'International Association for Pattern Recognition (IAPR), on exerceix com a secretari del comitè executiu. Anteriorment va ser coordinador de l'Industrial Liaison Committee, de l'Education Committee, i del IAPR Technical Committee on Graphics Recognition (IAPR-TC10).

També és Editor de la revista ELCVIA (Electronic Letters on Computer Vision and Image Analysis), coeditor de Sèries in Machine Percepció and Artificial Intelligence (SMPAI) i de World Scientific Publishing Company. És membre del comitè editorial de la revista Pattern Recognition, i de la revista IJDAR (International Journal in Document Analysis and Recognition). Així mateix, ha estat membre de diferents comitès de programa de diferents congressos internacionals.

El 2007, va rebre el premi IAPR-ICDAR Young Investigator Award. El 2022 va ser distingit per la IAPR amb el Certicate of Appreciation. Ha participat com a ponent en l'elaboració de les estratègies catalana i espanyola d'Intel·ligència Artificial. És ambaixador de la Time Machine Organization. El Dr. Lladós té experiència en transferència tecnològica. És fundador d'Icar Vision Systems S.L. que és una companyia spin-off del CVC i de la UAB, creada el 2001 després de guanyar el concurs de Projectes Empresarials e-2000, promocionat per la Generalitat de Catalunya.