contador de visitas gratis AMICS UAB-Rússia, l'escenari més gran del món

Rússia, l'escenari més gran del món

El proper 15 de juny a les 20h celebrem el sopar-tertúlia Claris "Rússia, l'escenari més gran del món", amb la ponència de Manel Alias, corresponsal a Moscou entre 2014 i 2020. 

Amb més de 17 milions de quilòmetres quadrats, i essent limítrofe amb diversos països europeus, asiàtics, i amb els Estats Units d'Amèrica, Rússia és el país més extens del món. A més, te la reserva més gran de recursos minerals i energètics a nivell mundial. 

En l'actualitat, l'Estat presidit per Vladimir Putin està omplint portades de mitjans d'arreu del món, com a conseqüència del desplegament de tropes a la frontera amb Ucraïna, que ha provocat la reacció dels països membres de l'OTAN, que també han desplegat tropes i recursos militars a territori ucraïnès. Estem, doncs, davant d'un pols polític i militar que podria arribar a desenvocar en el pitjor escenari possible: la guerra. 

El sopar-tertúlia Claris "Rússia, l'escenari més gran del món" agafa el seu nom del títol d'un llibre escrit pel ponent, Manel Alias, llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB i corresponsal a Rússia per TV3 durant 7 anys. 

Com és costum, aquest acte tindrà lloc a l'Hotel Claris, situat al carrer de Pau Claris, 150 (Barcelona). El preu del sopar és de 45€, amb el pàrking inclòs.