contador de visitas gratis AMICS UAB-S’obren les inscripcions pel Dia de les Famílies a la UAB

S’obren les inscripcions pel Dia de les Famílies a la UAB

El proper dissabte 7 de maig es faran les habituals visites guiades pel Campus de la UAB i les places són limitades

Com ja és habitual, la UAB acull a tots aquells futur estudiants de la universitat i obre les seves portes a tots aquells que estiguin interessats en conèixer el campus i les seves facultats. Degut a la pandèmia de la COVID-19 aquesta activitat havia estat paralitzada. Ara la UAB torna amb més força que mai i obre la convocatòria de places per poder assistir a aquesta jornada.

Si ets estudiant de batxillerat o de CFGS no te les pots perdre. Podràs gaudir d’una visita guiada per tota la universitat on t’explicaran,  detalladament, com funciona i com es divideix. Podràs venir sol o acompanyat dels teus familiars perquè tots pugueu conèixer la universitat.

Aquest Dia de les Famílies està fet per oferir, a tots aquells estudiants que vulguin formar part de la UAB, la possibilitat de conèixer les instal·lacions. La visita la realitzen el mateix cos de professorat del campus i podràs endinsar-te en les aules, seminaris, laboratoris, biblioteques i molt més.

Altrament, per aquells estudiants que vulguin també instal·lar-se a la Vila Universitària durant el proper curs, es farà una visita per aquest espai i podràs conèixer de primera mà quines són les instal·lacions d’aquesta.

Si vols gaudir del Dia de les Famílies a la UAB omple aquest formulari o visita el web oficial de la universitat.