contador de visitas gratis AMICS UAB-Visita la UAB sense sortir de casa

Visita la UAB sense sortir de casa

Estem fent mans i mànigues per convertir en virtuals totes les activitats presencials previstes al campus de la UAB i al reguitzell de fires i activitats on volíem conèixer-te. L'objectiu és tot un repte: fer-te trepitjar el campus de la UAB i presentar-te els estudis i els serveis de la Universitat Autònoma de Barcelona sense que surtis de casa teva. Si t’acostes a la pantalla, sentiràs l’olor de gespa 😊

T’estem preparant moltes novetats: visita’ns sovint i les trobaràs a Visita la UAB #QuedatACasaDe moment ja hi trobaràs:

  • Vídeo: la UAB en 90 segons. Descobreix en menys de dos minuts la UAB, una universitat saludable, sostenible i solidària amb un campus per estudiar i per viure molt a prop de Barcelona.
  • L'opinió dels UABers. Ningú no coneix la UAB millor que el seu alumnat, professorat i alumni. Descobreix la seva opinió a les entrevistes i testimonis que trobaràs fent clic a les fitxes de grau.
  • Guies útils en PDF. Guia d'accés als graus, guia de beques i ajuts, guia de mobilitat, guia de pràctiques professionals... Descarrega les guies en PDF de la UAB. I tots els catàlegs també!
  • Fitxes de grau. Notes de tall, preus, accés, pla d’estudis, matrícula... Amb informació detallada i actualitzada. Consulta tots els detalls sobre cadascun dels graus de la UAB!
  • Tour Virtual. 24 hores 365 dies de l'any. Amb el Tour Virtual de la UAB podràs visitar el campus des de qualsevol racó del món. Desplaça't i fes una ullada a totes les seves instal·lacions.
  • InfoUAB. Tens preguntes? Des de l'InfoUAB les podem respondre! Contacta amb el Punt d'Informació per conèixer l'oferta d'estudis, les instal·lacions i els serveis de la universitat.

Si t’agrada, vés amb compte: el campus és molt addictiu i segur que t’agrada encara més quan vinguis a estudiar el grau amb nosaltres. T’esperem a la UAB! #QuedatACasa

Més informació a: https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/quedatacasa-visita-la-uab-sense-sortir-de-casa-1345667174054.html?noticiaid=1345811658305