contador de visitas gratis AMICS UAB-UO: Cuidar-nos: una oportunitat

UO: Cuidar-nos: una oportunitat

El 25 de setembre a les 19 h es durà a terme la conferència nomenada “Cuidar-nos: una oportunitat“ a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Beatriz de Balanzó Angulo, llicenciada en Periodisme i Psicologia, serà l’encarregada de conduir la presentació dins el cicle Universitat Opina d’Amics UAB. 

 

La noció de cura ha estat present d’una manera o d’una altra al llarg del temps i ha esdevingut, avui dia, una qüestió davant de la qual seguim cercant respostes, perquè ens continua generant preguntes.

Si bé podem esmentar alguns elements comuns, sabem que no tothom es cuida o cuida els altres de la mateixa manera, que no hi ha una única formula vàlida per a tothom, sinó fòrmules diverses amb alguns eixos vertebradors comuns.

Crear aquestes fòrmules, cadascú la seva, pot esdevenir un camí i una oportunitat, que implica un cert interès per saber d’un mateix, dels altres, de les circumstàncies en les quals s’està vivint, d’alguns coneixements que ens poden acompanyar i orientar... un exercici dedicat, decidit i voluntari, una responsabilitat i un acte de llibertat. Tota una recerca personal.

Beatriz de Balanzó Angulo és llicenciada en Periodisme i Psicologia i ha col·laborat en diverses publicacions al llarg dels darrers 25 anys. Ha participat en certamens literaris i publicat en diversos llibres col·lectius. És autora del llibre El ángel que no duerme (Ediciones Trea, 2023). Desenvolupa la seva tasca professional en els camps e la psicologia i la psicoanàlisi, amb especial dedicació a l'atenció i l'acompanyament. 

 

 

Inscripció Universitat Opina Populisme, Autoritarisme i Democràcia