contador de visitas gratis AMICS UAB-UO: El civisme a les nostres ciutats i pobles

UO: El civisme a les nostres ciutats i pobles

Actualment, ens trobem en un context global on la cohesió social i la justícia adquireixen una rellevància fonamental. El pròxim dimarts 23 de gener a les 18 h, el Catedràtic en Dret Constitucional a la UAB, en Joan Lluís Pérez Francesch, liderarà a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, una conferència titulada "El civisme a les nostres ciutats i pobles".

Aquesta se centrarà a analitzar el valor del civisme com a eina de cohesió social i de justícia enfocant-se en el civisme i deixant de banda l'incivisme. També, aprofundirà en la rellevància crítica de l'educació moral com a base per a la formació de ciutadans responsables i compromesos. I tractarà la distinció entre el civisme per convicció i per convenció, explorant com aquestes diferents motivacions impacten en la cohesió social.

Aquesta conferència pretén atreure una audiència diversa, des d'acadèmics i professionals, fins a ciutadans interessats en el bon comportament en la vida quotidiana. Es preveu que la conferència sigui un espai obert a l'intercanvi d'idees i reflexions, amb la intenció de catalitzar accions concretes cap a societats més justes i cohesionades en el futur.