contador de visitas gratis AMICS UAB-Població General - Solidaritat - Coronavirus

Població General - Solidaritat - Coronavirus

 

Població General

 

  La biblioteca de l'Hospital Germans Tries i Pujol ha cedit el seu espai per instal·lar una UCI i acollir pacients afectats pel COVID-19.
 

El CRAG (Centre for research in agricultural Genomics), el CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) i l'IFAE (Institut de Física d'Altres Tecnologies) de la UAB envien material de protecció al personal sanitari dels Hospitals: Parc Taulí, Germans Tries, Sant Pau i Vall d'Hebron.

El programa de voluntariat de medi ambient de la FAS ha creat una infografia amb recomanacions per reduir l'impacte mediambiental de les mascaretes.

I el programa sociosanitari de la FAS ha impulsat un nou voluntariat per realitzar tasques no sanitàries i presencials a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Calen més persones per fer tasques de suport logístic i de comunicació. Les persones interessades en realitzar el voluntariat a la Vall d’Hebron han d’emplenar  aquest formulari i escollir en quatre franges horàries: matí (7:00 a 10:00h), migdia (12:00 a 15:00h), tarda (17:00 a 20:00h), i vespre/nit (19:00 a 22:00h). Per més informació podeu contactar amb fas.sociosanitari@uab.cat

I a través del programa Croma 2.0 treballen per disminuir la bretxa digital que afecta molts infants que han d'estudiar des de casa i no tenen suficients recursos per fer les classes per via telemàtica.

 

Estudiants de la UAB guanyen el concurs d'aplicacions innovadores 'Hackovid' amb la plataforma Ajudem.cat que facilita el voluntariat ciutadà.

La UAB s'ha unit a solivid.org, un projecte col·lectiu per a la construcció d'un mapa col·laboratiu i d'un banc de recursos en línia sobre les iniciatives solidàries davant la crisi del COVID-19. En el projecte participen l'IGOPIERMB i el departament de Geografia.

 

 

La UAB participa en el programa Orfeu de detecció massiva de la COVID-19.