contador de visitas gratis AMICS UAB-Comencen els casals d'estiu CROMA 2.0, dirigits als infants més desfavorits pel coronavirus

Comencen els casals d'estiu CROMA 2.0, dirigits als infants més desfavorits pel coronavirus

Dilluns 13 de juliol arrenquen els casals d'estiu del CROMA 2.0, que neixen amb l'objectiu que infants de municipis propers a la universitat tornin a gaudir dels entorns d'aprenentatge conjunt i puguin participar d'activitats que afavoreixin la seva motivació i preparació pel nou curs que hauran d'iniciar. El programa es dirigeix a nens i nenes de 10 a i 12 anys que viuen situacions d'exclusió social i que han vist agregades les seves realitats a conseqüència de la crisi sanitària actual. Seran uns casals d’estiu marca CROMA 2.0, basats en projectes de recerca i metodologies innovadores.

El projecte serà possible gràcies a la recaptació aconseguida la campanya de micromecenatge iniciada a finals de mes de maig. Actualment, s'ha recaptat un total de 4.505 € provinents de 30 donants i del patrocini del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La web per fer els donatius segueix activa i la FAS convida tothom a fer-ne una aportació. Cada dilluns del mes de juliol començaran els diferents torns dels casals organitzats pel programa de la Fundació Autònoma Solidària. La setmana del 13 i del 27 les activitats seran en franja de matí. En canvi, durant la setmana del 20 s'ampliarà també a tarda.

Consulta la notícia completa a la sala de premsa de la UAB.