contador de visitas gratis AMICS UAB-CURSA SOLIDÀRIA UAB 2020

CURSA SOLIDÀRIA UAB 2020

La UAB i l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb el suport d’APPLUS+ Laboratories, estan organitzant la cursa solidària de la UAB 2020 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la recerca de la COVID-19.

AmicsUAB ha volgut participar posant a la seva disposició l'infraestrcutura tecnològica. Per aquest motiu, la cursa durant aquest any es troba dins de la APP d'AmicsUAB. Us podreu registrar els vostres reptes, els km solidaris recorreguts entrenant i duent a terme els reptes.

Si us feu socis durant el gener o febrer amb el #cursasolidariauab,  la vostra quota anirà integrament a la lluita contra la COVID 19

App Android    APP IOS

Des del 7 de desembre al 1 de març es podrà participar a les diferents categories com cada any: la cursa i caminada de 10 km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda, i als reptes i modalitats que us plantegeu, ja sigui de manera individual o col·lectiva. Seran un munt de curses en una: la podeu fer des de qualsevol indret – a mida de cadascú- i ens podem marcar reptes col·lectius i individuals.

A la mateixa aplicació i en aquesta web, podeu fer les donacions a partir d’1 euro. També es poden penjar fotos i vídeos per fer un mosaic de tots els participants a la mateixa aplicació i a Instagram amb el hashtag #cursauab2020. Us anirem informant dels diferents actes i les múltiples col·laboracions que fan única la cursa solidària UAB.

Tria la teva cursa i suma kms solidaris i donacions!!La UAB desenvolupa importants recerques per lluitar contra la COVID-19 i creiem que és vital conscienciar la societat i la comunitat que gestiona les polítiques públiques de la necessitat de cooperar i d’obtenir recursos per investigar el coronavirus SARS-CoV-2.

Des de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès volem transmetre un missatge d'agraïment a totes aquelles persones que des de l'àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre molts d'altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l'emergència pel coronavirus en tots els seus vessants.

La cursa solidària de la UAB es transforma i es farà més segura i saludable per a tots!