contador de visitas gratis AMICS UAB-El 8 d'abril reobre CEBO, restaurant estrella Michelin, dirigit per Aurelio Morales, situat a l'Hotel Urban de Madrid.

El 8 d'abril reobre CEBO, restaurant estrella Michelin, dirigit per Aurelio Morales, situat a l'Hotel Urban de Madrid.

Un any després del seu tancament per la pandèmia del coronavirus, el restaurant CEBO reobre les portes i inicia la seva activitat sumant-se als serveis que actualment es poden gaudir a l'exclusiu hotel Urban, la seva icònica terrassa i una atractiva oferta d'habitacions.

El dijous 8 d'abril l'equip de CEBO torna amb més ganes que mai i arrenca amb dos menús degustació molt consolidats, "Som Cebo" -format curt i llarg- i els "Clàssics". Aquest esperat retorn ve, a més, carregat de sorpreses com les "Càpsules de CEBO", menús especials que canviaran per temporada.

El restaurant CEBO, que disposa d'una estrella Michelin, dos sols Repsol i el premi Metropoli, s'ha posicionat com a referent indiscutible a la capital. Aurelio Morales és el responsable de l'aposta gastronòmica de la cadena Derby Hotels Collection amb una cuina creativa i tècnica, que fa uns mesos va rebre la placa daurada de la Guia Roja, un altre reconeixement que reafirma el nivell culinari de xef, qui també dirigeix ​​els fogons de la Terrassa del Claris al Claris Hotel & Spa 5 * GL de Derby Hotels a Barcelona.