contador de visitas gratis AMICS UAB-Vuit-centes persones realitzen a la UAB les proves d'accés per a majors de 25 i 45 anys

Vuit-centes persones realitzen a la UAB les proves d'accés per a majors de 25 i 45 anys

El 18 de juliol, el campus de la UAB acollirà les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45. Prop de 800 persones s'examinaran seguint les mesures sanitàries necessàries davant la situació actual de pandèmia. Les proves tindran lloc entre les 9 i les 18,30 h a l'edifici B (facultats de Biociències i de Ciències), a l'Escola d'Enginyeria i a la Facultat de Traducció i Interpretació.

Com s'ha fet anteriorment durant les proves d'accés a la universitat per a alumnes de batxillerat i CFGS i les proves d'aptitud personal per a educació infantil i primària, els espais estaran distribuïts de manera que no hi hagi concentracions significatives de persones, els candidats s'examinaran mantenint una distància de seguretat, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i es distribuirà material de seguretat al personal implicat en l'organització de les proves.

Els resultats de totes dues proves seran publicats el proper 29 de juliol.

Per tal de conèixer el campus de Bellaterra i quins són els mitjans de transport disponibles per arribar-hi podeu consultar la pàgina de mobilitat i transports del web de la UAB.

Més informació: Proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys

Llegeix la notícia completa a la sala de premsa de la UAB.