contador de visitas gratis AMICS UAB-Europa: una visió estratègica

Europa: una visió estratègica

El passat 17 de gener es va realitzar la xerrada "Europa: visió estratègica" a les 18.00h al Palau Macaya. Des d'una perspectiva econòmica i política, es va tractar l'actualitat al continent Europeu i els nous reptes estratègics que es recullen en aquest context. 

Vam comptar amb la ponència del Dr. Javier Solana, president d'EsadeGeo - Center of Global Economy and Geopolitic, i Dr. Antón Costas, catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona. Com a moderador vam comptar amb Xavier Vidal-Folch, director de El País.

L'ESADE va llençar el seu Centre d'Economia i Geopolitica Global el 2010, amb el Dr. Javier Solana com a president, ex Alt Representant de la UE per a Política Exterior i Seguretat Comú. El centre realitza investigacions sobre la globalització econòmica i les seves interaccions en la geoplítica i el governament global.

Per altra banda, el Dr. Antón Costas és president del Cercle d'Economia, a més de ser professor del Departament de Política Econòmica i Estructura Econòmica Mundial de la Universitat de Barcelona i formar part del grup de direcció de l'Institut d'Investigació en Economia Aplicada Regional i Pública de la UB.               

 

Amb aquest enllaç podreu veure les fotografies de l'acte.

UO: Europa una visió estratègica

Vídeo de l'acte