contador de visitas gratis AMICS UAB-Urbanisme i participació

Urbanisme i participació

El passat dilluns 27 de gener a les 18 hores es realitza a l’Aula Oberta La Bordeta la xerrada anomenada “Urbanisme i participació”. L’encarregada de dur a terme la conferència va ser l’Itziar González, arquitecte i activista política catalana que va ocupar el càrrec de regidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona. El moderador va ser l'Antoni Casanovas, president de l'Aula Bordeta.

La Itziar González és coneguda per la seva defensa d'un altre model d'urbanisme que, a partir de la participació ciutadana, aconsegueixi crear espais més idonis per a les relacions socials. A més, un cop llicenciada va prometre no construir mai obra nova i va dedicar els seus coneixements a la rehabilitació com a manera de millorar les condicions de vida de les persones. Entre el 2007 i el 2010 va ser regidora de Ciutat Vella, amb Jordi Hereu d'alcalde, càrrec que va abandonar després que la seva intenció de remodelar el barri li costés amenaces i hagués de viure protegida per escorta policial.

Entre els seus projectes ha impulsat el Parlament Ciutadà, ha fundat l'Institut Cartogràfic de la Revolta i és autora del llibre Revoltes.

Totes les persones que facin la següent inscripció gaudiran de l’entrada totalment gratuïta, si no s’haurà d’abonar la quantitat de 2 euros a l’entrada de l’acte.         

Ja estan dsponibles les fotografies de l'acte.

UO: Urbanisme i participació - Aula Oberta La Bordeta