contador de visitas gratis AMICS UAB-Visita a l'observatori astronòmic de Castelltallat

Visita a l'observatori astronòmic de Castelltallat

La visita està programada per dijous 30 de setembre a les 19:30 hores a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat. (Data aproximada).

La visita s'inclou en el cicle de l'Univers, que inclou 4 visites (MELiSSA, Observatori de Castelltallat, Observatori de Sabadell i el PIC) i d'un Universitat Opina títulat: "la exploració de l'Univers: present i futur". El preu de l'entrada a l'observatori és de 12 € pels socis i de 18€ pels no socis (el transport no està inclòs)

Es tracta d'una activitat per a explorar el cel de nit. S'arriba just a l'hora de la posta de Sol, per aprofitar la llum poder gaudir del paisatge i l’entorn de gran bellesa natural. Hi haurà un monòleg d’en Toni Guntin (director de l’observatori) sobre l’evolució dels estels i quan anem als telescopis a observar el cel els estels que ja seran al firmament...

Per poder arribar a l'observatori disposarem d'un sistema de transport que es podrà agafar a diversos punts del Vallès Occidental i del Barcelonès. Només cal que al realitzar la inscripció en observacions ens indiqueu si necessiteu transport o no i d'on us aniria bé agafar-lo (quantes més ciutats posseu, ens serà millor per poder organitzar el tema transport).