contador de visitas gratis AMICS UAB-EIT Health Spain, promocionant i donant impuls a la innovació sanitària

EIT Health Spain, promocionant i donant impuls a la innovació sanitària

El proper 8 de setembre a les 20h celebrem el sopar-tertúlia Claris "EIT Health Spain, promocionant i donant impuls a la innovació sanitària", amb la ponència de  Francesc Iglesias, President de la Junta de Govern d’EIT Health Spain, i Adjunt a la Direcció en Institut Català de la Salut. 

EIT Health va ser establerta l'any 2015 com una "Comunitat d'innovació i coneixement", centrada en la salut i en l'envelliment de les persones. que interacciona i treballa amb milers d'empreses, start-ups i organitzacions de la salut arreu del món. Es troben al centre del triangle "Negoci, Educació i Recerca", decidits a treballar per millorar la qualitat de vida de les persones, especialment, durant la seva etapa d'envelliment. 

Debaten sobre temes interessants per a la societat, i desenvolupen productes i serveis que milloren els resultats dels sistemes sanitaris. A més, són un actor clau per l'ecosistema de la recerca en salut, oferint nombroses oportunitats de creixement, aprenentatge i negoci. 

Com és costum, aquest acte tindrà lloc a l'Hotel Claris, situat al carrer de Pau Claris, 150 (Barcelona). El preu del sopar és de 45€, amb el pàrquing inclòs.