contador de visitas gratis AMICS UAB-L'agenda 2030 i els ODS: reptes i oportunitats per la ciutadania i els governs

L'agenda 2030 i els ODS: reptes i oportunitats per la ciutadania i els governs

 

El passat dijous 16 de gener a les 20:30 hores vam realitzar el Sopar-Tertúlia Claris sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, els ODS. La jornada va portar com a títol: “L’agenda 2030 i els ODS: reptes i oportunitats per la ciutadania i els governs” amb l’Andrea Noferini, professor de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. També és el secretari acadèmic de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), entitat col·laboradora d’aquest sopar.

L’agenda 2030 de les Nacions Unides guien a la implementació de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, tots ells vetllen perquè siguin objectius universals, integradors i ambiciosos.

Aquests ODS tracten temes que aborden des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Trobareu les fotografies de la vetllada en aquest enllaç:

Sopar-Tertúlia Claris: L'agenda 2030 i els ODS

 

Conclusions Sopar Claris

Entrevista a Andrea Noferini

Presentació:

 

Aquest acte es fa amb la col·laboració de:

Hotel claris logo  Fujifilm logo