contador de visitas gratis AMICS UAB-UO: Referents femenins en el món científic: On són les dones?

UO: Referents femenins en el món científic: On són les dones?

El pròxim 20 de febrer a les 18:00 h es durà a terme una conferència crucial i inspiradora titulada "Referents femenins en el món científic: On són les dones?" guiada per la doctora en Bioquímica i Biologia Molecular i presidenta d’AmicsUAB, la Susanna Baqué.  L'esdeveniment tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí i Tauler de Rubí i abordarà la notable absència històrica de les dones en l’àmbit científic.

La conferència té com a propòsit explorar a fons la pregunta: "On són les dones en la història de la ciència?" i reflexionar sobre com algunes de les ments femenines han romàs a l'ombra durant dècades, destacant alguns dels grans noms femenins que han forjat el camí de la ciència, gràcies a les seves contribucions crucials a la comprensió del món. La conferència també examinarà les raons per les quals aquestes contribucions han passat desapercebudes i les mesures que es poden prendre per canviar-ho. 

Aquesta conferència tindrà com a finalitat promoure un diàleg constructiu sobre com superar els obstacles que han limitat la visibilitat de les dones en aquest àmbit. També serà una oportunitat per reconèixer les contribucions passades i per explorar la comunitat científica garantint un futur més equitatiu i inclusiu.