contador de visitas gratis AMICS UAB-Festa AmicsUAB 2013

Festa AmicsUAB 2013

Un any més, l'Associació d'Amics va celebrar la seva Festa AmicsUAB el passat dijous 14 de novembre a Casa Convalescència amb el suport del Consell Social de la UAB.

En el marc de la festa es van lliurar els diplomes als premis extraordinaris de doctorat atorgats el curs 2012-2013, el distintiu de plata als socis que enguany fa deu anys que pertanyen a l’Associació i el premi Col·lectiu UAB, que aquest any, va ser per a la Fundació Autònoma Solidària.

 

La filòloga i exdirectora de la Biblioteca de Catalunya, Dolors Lamarca; el catedràtic de Farmacologia de la UAB i cap de servei de Farmacologia de l'hospital de la Vall d'Hebron, Joan-Ramon Laporte i el catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Girona i exconseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal van rebre el Premi Amic dels Amics per la seva trajectòria professional.

 

I el Premi Universitat-Societat, concedit pel Consell Social de la UAB, va ser per María Jesús Izquierdo, professora de Teoria Sociològica de la UAB i doctora en Economia.

 

Ja podeu consultar el vídeo complet de l'acte, els audiovisuals dels premiats, les fotografies de l'acte i la crònica.

 

 

Consulteu el programa de l'acte aquí
  Visualitza el vídeo complet de l'acte
Mira els vídeos dels premiats: Dolors Lamarca, Joan-Ramon Laporte, Joaquim Nadal i María Jesús Izquierdo
  Mira algunes de les fotografies
Llegeix la crònica de l'acte