contador de visitas gratis AMICS UAB-Festa AmicsUAB 2014

Festa AmicsUAB 2014

Teresa Eulàlia Calzada, Josep Maria Vegara i Manel Pousa van rebre el passat 20 de novembre el Premi Amic dels Amics atorgat per l’Associació d’Amics de la UAB en el marc de la Festa AmicsUAB de l’entitat, que es celebra cada any a Casa Convalescència. Josep Oliu rebia també el premi Universitat-Societat, atorgat pel Consell Social de la Universitat.

Durant l'acte, la doctora Francesca Puigpelat va recollir el premi Col·lectiu UAB en nom del Grup Dones i Drets i els premis extraordinaris de doctorat 2013-2014 van recollir el diploma i van rebre el carnet d'Alumni UAB.

Amb aquest acte, l’entitat premia la trajectòria acadèmica i professional de professorat de la UAB, així com de persones destacades en l’àmbit social. Més de 150 persones van assistir a l’acte, que va tenir la presència de personalitats acadèmiques i polítiques, com l’ex president de la Generalitat, Pasqual Maragall.


Llegeix la crònica completa de l'acte

 

En motiu del premi Amic dels Amics, el programa 'Terrícoles' de Barcelona Televisió va fer una entrevista a Josep Maria Vegara. La podeu veure aquí

 

 

Materials:

Programa de l'acte
Vídeo complet de l'acte (disculpeu el soroll de fons. Estem treballant per a millorar-lo)
Fotografies de l'acte
Crònica de l'acte
Article a la Vanguardia
Audiovisuals projectats a l'acte: Teresa Eulàlia Calzada, Josep Maria Vegara, pare Manel i Josep Oliu.