contador de visitas gratis AMICS UAB-DIÀLEG 3C

DIÀLEG 3C

Sota el títol 'Neurociència i creativitat', el dimarts 30 de juny va tenir lloc una nova edició del cicle Diàlegs 3C amb Alfons Cornella, president d’Infonomia; Lluís Martínez-Ribes, profesor titular d’Esade i soci consultor de m+f=! i Óscar Vilarroya, investigador de la Unitat de Recerca en Neurociència Cognitiva (URNC) de la UAB. Lluís Reales, periodista i professor de la UAB, va presentar i moderar l'acte.

L’activitat creativa del cervell és un àmbit de gran interès per als neurocientífics. La neurociència ha mostrat que el nostre cervell s’adapta a les novetats i genera models nous, però té un gran enemic: la rutina. Quines són les claus per estimular, dintre de les organitzacions, la creativitat, la innovació i la capacitat de somiar? 

L’Associació d’Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb el Laboratori de Pensament Prospectiu del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB promouen un seguit de diàlegs per pensar, reflexionar i actuar sobre les relacions entre la Universitat i la societat. Els Diàlegs 3C proposen una mirada sistèmica, prospectiva i ambiciosa a través de la interacció i l’intercanvi d’idees entre la comunitat universitària, especialment la UAB, i les organitzacions.

 

 

Programa Diàlegs 3C Maig-Novembre
Fotografies de l'acte 'Neurociència i creativitat'
Relatoria de les ponències 'Neurociència i creativitat'

 

 Altres sessions del cicle

 

  • 'Cap a on va la ciència i la recerca' (27 de juny) amb Caterina Biscari, Xavier Carbonell i Andreu Mas-Colell. Més informació
  • 'Les tecnologies porten cap a una nova democràcia?' (22 de setembre) amb Eva Anduiza, Ramon López de Mántaras, i Pere Vallès. Més informació