contador de visitas gratis AMICS UAB-Descomptes UAB

Descomptes UAB

Per aconseguir els següents descomptes només us caldrà ensenyar el carnet d’AmicsUAB.

Agències de viatges

 

 
Free bag express: 9% de descompte sobre la base imposable dels serveis Free Bag Express (servei especialitzat referit al transport d'equipatge porta a porta a qualsevol lloc d'Europa).
Nautalia Viatges: 6% descompte en paquets vacacionals ( Paquet de vol + hotel + trasllat. A través dels nostres majoristes )5% de descompte en Creuers5% de descompte en Grans Viatges25% de descompte en el càrrec de les gestions d´emissió de bitllets de RENFE, vaixell o autocar

Alimentació

 
Alternativa3:  10% de descompte en totes les compres de la botiga on-line. (Cal registrar-se indicant que es pertany al col·lectiu UAB).
Associació El Rebost del Pont Vell:  S’ofereix cistelles setmanals obertes amb productes ecològics i de proximitat, on es pot triar quins productes i quines quantitats es volen. Diferents punts de recollida dins de la UAB: Rectorat, Medicina i Biblioteca d’Humanitats susceptibles de ser modificats en funció de la demanda.

Assegurances

           

Adeslas

 
Agrupació AMCI  
ASISA  
Assistència sanitària  
Atlàntida  
Banco Santander  
Clinicumsalut_pas_pa  
DKV  
Dependentia  
Liberty Seguros  
Mapfre  
Segurosbroker  

Òmnibus

 

   

Dentistes

Virgen del Pilar:  Presentant el carnet de UAB i amb cita prèvia, podrà gaudir d'avantatges tals com:Diagnòstic i pressupost gratuïts en odontologia preventiva y ortodòncia.Higiene bucal anual gratuïta (segons prescripció mèdica)Descompte del 25% en tots els tractaments conservadors i protèsics.Descompte del 5% en ortodòncia Invisalign.Finançament adaptat fins 24 mesos sense interessos.Possibilitat de tractaments amb sedació conscient.Laboratori de pròtesi propi (reparació de pròtesi el mateix dia).

Entitats bancàries

 
Banco Santander: Acords entre la UAB i Banco Santander per condicions financeres preferents.
La Caixa: IMPRESCINDIBLE TENIR DOMICILIADA LA NOMINA DE LA UAB. La Caixa abonarà la nòmina amb una antelació màxima de 5 dies naturals a la data prevista d’execució de les ordres de pagament de la UAB (Aquest termini d’avançament de 5 dies és un màxim, que pot veure’s reduït per circumstàncies imprevistes). CaixaBank ens ofereix les condicions habituals per “Clients d’Alt Valor”

Floristeries

 
Floristeria Morera (Cerdanyola del Vallès): Descomptes d'un 6% en tots els productes i per tot l'any, excepte en promocions especials. Servei gratuït de lliurament a domicili a Cerdanyola del Vallès. Extensió de les mateixes condicions a familiars de 1r grau.
L’Olivera Vivers: 10 % de descompte en tots els nostres productes excepte transport de planta.

Gasolineres

Carburants Nuri:  Descompta de 0,02€ per litre en Gasoil de calefacció.

Hotels i restaurants

 
Gites de France: 10% de descompte en el lloguer de cases rurals en Catalunya Nord, durant tot l’any.
Taco Bell: 20% de descompte en Taco Bell La Maquinista (comanda màxima per aplicar la promoció: 25€).

Informàtica

Doctor Clic: Diagnòstic gratuït dels dispositius. Tant si tenen avaria com si únicament és per saber el funcionament de l'equip. Realitzar el diagnòstic, explicar l'estat del dispositiu i donar "punts de millora".10% de descompte en tots els serveis, mà d'obra i productes. Excepte en els preus de les peces a utilitzar en cas de reparació.Packs d'optimització per a tota la comunitat UAB:Formateig + Còpia de Seguretat + instal·lació d'antivirus AVG o AVAST ( 1 any gratuït) Descompte del 30% sobre preu de tarifa vigent.Neteja de virus + configuració còpia de seguretat + Antivirus AVG o AVAST ( 1 any gratuït) Descompte del 30% sobre preu de tarifa vigent (aquesta oferta no inclou el suport extern (HDD)).Neteja de virus + Optimització del dispositiu. Descompte del 42% sobre preu de tarifa vigent10% de descompte sobre preu de tarifa vigent en les visites a domicili15% de descompte sobre preu de tarifa vigent en l'Assistència Remota Doctor Clic, de 3 mesos o 1 any

Joieries

 
Laguarda Joiers: Descomptes en joieria: Or: 15%; Plata: 15%; Rellotgeria: 15%. Extensió de les mateixes condicions a empleats i familiars de 1r grau
Natalia Martí Joies: Descomptes en joieria: Or i Plata: 15%; Acer: 20%. Extensió de les mateixes condicions a familiars de 1r grau.

Llar infants

Llar d’en Pitus: Quota mensual de 455€ (dinar i berenar inclòs) amb dues hores de canguratge gratuïtes al dia (de 8h-9h i de 17-18h) que ajuda a congeniar la vida laboral i familiar.Exempció del pagament de la matrícula i les quotes de material.Especialista de música un dia a la setmana del Conservatori El Musical de Bellaterra.2 mestres natives angleses tot el dia que permet treballar la immersió lingüística en tres idiomes.2 mestres per aula la pràctica totalitat del dia excedint així la Normativa vigent de la Generalitat de Catalunya.

Mobles de cuina

Carpinteria Alarcón: 10% descompte sobre tarifa habitual en materials (tota la gama) i mà d’obra5 anys garantia en material. Material de la instal•lació fabricant a l'Estat Espanyol.Pressupost previ gratuït sobre disseny de client.Projecte, assessorament, disseny i pressupost tancat a partir de visita d’obra, el valor del qual es descomptarà del pressupost total una vegada acceptatProjectes integrals o a mida de client (es pot demanar només la realització de part de la instal•lació o fer-la íntegrament).Possibilitat d’adquirir el material sense instal•lació, amb transport propi o del client.

Oci i esport

       
Caldea: Gaudeix de un 20% de descompte amb entrada i tractaments (excepte restauració i botiga). Aquesta oferta serà vàlida per un beneficiari (posseïdor del document d’acreditació) + els seus acompanyants (màxim titular + 4 persones ). Per poder beneficiar-se d’aquesta oferta, serà obligatori identificar-se com a membre d’aquest col·lectiu al moment de realitzar una reserva i presentar el document d’acreditació al moment de la compra del servei a la recepció de Caldea i INÚU.
Grup Broquetas (Caldes de Montbui):  10% descompte en paquets d'estades i paquets de tractament i  25% en Green-Fees dies laborables i diumenges tarda. Extensió de les mateixes condicions a familiars de 1r grau
Hípic Centre Can Caldes: Escola d'Equitació: Matrícula gratuïta (descompte de 60 €) /20% dte. Classe de provaActivitats Hípica: 15% dte. Rutes a cavall / 15% dte. Passeig en carruatge / 10% dte. Turisme a Packs
Hípica Mas Batlló: 10% descompte en paquets d'estades i paquets de tractaments i 25% en Green-Fees dies laborables i diumenges tarda.
Parc Aquàtic Costa Brava:  Beneficieu-vos de 10 € de descompte per persona en l’entrada als parcs Aquadiver i Waterworld. Aquest descompte serà acumulable  fins a tres acompanyants més.
 Rafting de Catalunya: Rafting Llavorsi-Sort descompte de 15 € sobre preu de tarifaRafting Baro-Collegats descompte de 15 € sobre preu de tarifa.Rafting Llavorsi-Collegats descompte de 10 € sobre preu de tarifa.Tots els Barrancs descompte de 5 € sobre preu de tarifa.Acompanyats 10% de descompte en ràfting i barranc sobre preu de tarifa en totes les ofertes de rafting i barrancs.
RCD Espanyol de Barcelona:  PREU SOCI RCDE UNIVERSITARI 160€
Unió Excursionista de Sabadell: Descompte del 15% en la tarifa de soci major, excepte costos de la fitxa federativa. Tramitació gratuïta. Tarifa soci – 15% + modalitat de fitxa federativaDescompte del 15% en tarifa soci@web (només serveix per poder tramitar la fitxa federativa). Tramitació gratuïta  - 22,-€ - 15% = 18,7€ + modalitat de fitxa federativa

Perruqueria i estilisme

Emilio Fortún Perruquer Estilista: 50% de descompte en la primera visita en tots els serveis i 15% de descompte per tot l'any i en tots els serveis. Extensió de les mateixes condicions a familiars de 1r gra

Òptiques

  
Institut Comtal d’Oftalmologia (ICO): Consulta refractiva: tarifa normal: 50€, tarifa UAB: gratuïta.Consulta general de salut: tarifa normal: 130€, tarifa UAB: 65€Cirurgia Refractiva: tarifa normal: 1200€, tarifa UAB: 700€Presbícia: tarifa normal: 3.050€, tarifa UAB: 1.800€Cataracta: tarifa normal: 2.450€, tarifa UAB: 1.200€

Òptica Falguera

Un 40%* de descompte en totes les nostres ulleres graduades (muntura + vidres) de qualsevol marca.Un 40%* de descompte en totes les nostres ulleres de sol de qualsevol marca.Preus especials en els packs de lents de contacte, ja siguin diàries, quinzenals o mensuals i de qualsevol laboratori.I a més, una selecció de més de 100 muntures amb vidres, per només 59€, tot inclòs.

Òptica Universitària:

10% de descompte en tots els productes.

Club UAB* (es farà pròximament)

Club UAB:

Colectivos VIP és una entitat que ofereix descomptes en diversos productes i serveis, i en diferents formats, amb avantatges superiors als que es poden trobar de forma general en altres plataformes, per als membres del seu col·lectiu, i ja treballa oferint els seus serveis a altres administracions públiques i grans empreses.