contador de visitas gratis AMICS UAB-Àsia-Pacífic a l'era Post-Covid, el paper de Casa Àsia

Àsia-Pacífic a l'era Post-Covid, el paper de Casa Àsia

El passat dijous 26 de novembre es va realitzar a les 19:00 hores l'acte titulat: "Àsia-Pacífic a l'era Post-Covid, el paper de Casa Àsia" amb el Javier Parrondo, director general de Casa Àsia. El preu de l'àpat era de 35 euros, amb el pàrquing inclòs. 

La COVID-19 ha revolucionat les relacions internacionals i ha sacsejat els lligams econòmics i comercials creats durant les primeres dècades del s. XXI. En aquesta nova serà necessari refer o recrear els lligams del passat, en la relació d'Espanya i Catalunya amb la regió Àsia- Pacífic té i tindrà un paper destacat, Casa Àsia.

Casa Àsia és un organisme de diplomàcia pública creat el 2001 i integrat pel Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de Barcelona i de Madrid. Casa Àsia es va crear amb la voluntat de contribuir a un millor coneixement i a l'impuls de les relacions entre les societats d'Àsia, el Pacífic i Espanya, en l'àmbit institucional, econòmic, cultural i educatiu, a més a més d'apropar i facilitar l'intercanvi de cultures, idees i projectes d'interès comú.

En tots aquests anys, la institució s'ha convertit en un referent i lloc de trobada al nostre país d'una de les regions més dinàmiques del món: Àsia-Pacífic.

Entrevista a Javier Parrondo, director general de Casa Àsia:

Fotografies de l'acte: 

SC: Àsia-Pacífic a l'era Post-Covid, el paper de Casa Àsia

Aquest acte es fa amb la col·laboració de:

Hotel claris logo  Fujifilm logo