contador de visitas gratis AMICS UAB-Entrevista a Gabriel Colomé

Entrevista a Gabriel Colomé

Gabriel Colomé és professor titular de la facultat de Ciències Polítiques de la UAB i coordinador del Màster en Màrqueting Polític: Estratègies i Comunicació Polític. La secretaria d’Estat dels EUA l’ha convidat en nombroses ocasions a seguir les eleccions presidencials, Colomé s’ha convertit d’aquesta manera en un expert en el sistema política Nord-americà.Llicenciat en periodisme, Colomé va ser director del Centre d’Estudis. Actualment és regidor a l’Ajuntament de Barcelona pel PSC.

 

Las lágrimas del Príncipe, és el tercer llibre d’una trilogia, on Colomé ens mostra algunes de les seves anotacions i reflexions durant la darreres eleccions presidencials als EUA. No es limita només al sistema polític i electorals del país americà, sinó que Colomé tracta el sistema espanyol i català, reflexiona sobre la societat i una cultura que ell anomena “anarcofranquista”, que encara perdura.
 
Durant la presentació del llibre a la Torre Vila-puig, seu de l’Associació d’Amics de la UAB, Colomé tractar alguns aspectes del seu llibre com la teoria del fusible o com haurien de planificar els govern els seus primer 100 al govern. Va exemplificar el seu discurs amb casos actuals del món polític català o espanyol.

 

Llegir l'entrevista

 Llegir la crònica de l'acte de presentació del llibre

 Llegir altres entrevistes