contador de visitas gratis AMICS UAB-ANUL·LADA- La Barcelona de la Gran Guerra

ANUL·LADA- La Barcelona de la Gran Guerra

ACTIVITAT ANUL·LADA, NOVA DATA PRÒXIMAMENT

El pròxim dissabte 3 de novembre AmicsUAB organitza una Ruta Històrica per la Barcelona de la Gran Guerra. La sortida tindrà una durada d'aproximadament de 2 hores on coneixerem la ciutat comtal en època de la 1a Guerra Mundial. El preu és de 15 € per als no socis i 10 € per als socis dels AmicsUAB. El lloc de trobada serà a les 11h davant del teatre Apol·lo, a la sortida del metro de Paral·lel. 

David Revelles ens conduirà per la Barcelona de la Gran Guerra on coneixerem l’origen del Paral·lel i entrarem a descobrir com funcionava la ciutat comtal en plena 1a Guerra Mundial.

L’arribada d’espies d’arreu d’Europa  i l’aparició d’una nova classe rica derivada del contraban són dos dels elements claus que afavoriren l’aparició del Jazz, els prostíbuls i les drogues. Aquests nous hàbits en la vida dels barcelonesos comportar que milers de prostitutes de tota Europa trobessin el seu refugi de la guerra a la ciutat.

Aquesta ruta és una aproximació per la Barcelona de la Gran Guerra, marcada per l’eclosió dels cabarets, l’èxit del jazz, l’expansió de l’ús de les drogues i, finalment, l’aparició del pistolerisme a causa de la no millora de les condicions de vida de la classe obrera.

 Sortida cultural, Barcelona, Gran Guerra, AmicsUAB

LA BARCELONA DE LA GRAN GUERRA

DIA:  
LLOC: Teatre Apol·lo, a la sortida de metro Paral·lel
DURACIÓ: 2 hores
PREU: 10 € per als socis // 15 € per als no socis
GUIA: David Revelles
HISTÒRIA:

Ens endinsarem en una ciutat marcada per l'arribada d'espies, l'aparició d'una nova classe rica, l'eclosió dels cabarets i per tant, l'arribada de prostitutes d'arreu d'Europa i l'expansió de l'ús de les drogues com a hàbit entre els barcelonesos. 

Coneixerem quin va ser l'origen del paral·lel i com, la no millora de les condicions de vida de la classe obrera va acabar afavorint l'aparició del pistolerisme