contador de visitas gratis AMICS UAB-Nou President i Director General de Fujifilm a Europa

Nou President i Director General de Fujifilm a Europa

Toshihisa "Toshi" Iida és el nou President i Director General de Fujifilm a Europa atès que Masato "Mark" Yamamoto torna per a ocupar un lloc de Director del Consell d'Administració de la Corporació FUJIFILM. 

A partir de l'1 de setembre, Toshihisa "Toshi" Iida assumeix el càrrec de President i Director General de FUJIFILM Europe GmbH, Düsseldorf, a Alemanya, i FUJIFILM Europe B.V., Tilburg, als Països Baixos.

Toshi serà responsable d'una gran varietat de negocis en tota la regió, on operen 55 companyies del grup Fujifilm en 43 països, emprant a 4.500 persones dedicades a la recerca i el desenvolupament, la fabricació, les vendes, el màrqueting i els serveis. Amb seu a Düsseldorf, Alemanya, serà responsable de totes les divisions comercials, incloent els sistemes mèdics, fotoacabat i instax, les càmeres digitals, els dispositius òptics, els sistemes gràfics, els suports d'emmagatzematge de dades i els productes industrials, així com de les noves empreses que utilitzen una sèrie de tecnologies centrals molt versàtils desenvolupades originalment dins del negoci de pel·lícules fotogràfiques de Fujifilm. Entre elles s'inclouen la medicina regenerativa, els mitjans de cultiu cel·lular i les tecnologies de membrana.

Nascut en 1967, Toshi es va incorporar a Fujifilm en 1991 després de graduar-se en la Universitat de Keio i va començar la seva carrera en la Divisió de Màrqueting Internacional en el negoci de pel·lícules de consum. Després de progressar a través de diversos llocs, la seva primera assignació a l'estranger va ser a Europa per a Fujifilm UK entre 1997 i 2005.

Després de tornar al Japó en 2005, Toshi ha tingut una llarga i reeixida carrera dins de la divisió de les càmeres digitals i va ser nomenat cap de la divisió, així com de la divisió de dispositius òptics en 2016. Ha estat responsable del creixement i la consolidació de la canviada de nom marca de la Sèrie X, així com del reeixit llançament de GFX 100, el sistema de càmera digital sense mirall de Fujifilm llançat en 2019, que ha aconseguit el més alt nivell de qualitat d'imatge en el món de la fotografia professional.