contador de visitas gratis AMICS UAB-Trump, un any després

Trump, un any després

El passat dimecres 21 de març, a les 19 h, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, va tenir lloc la conferència "Trump, un any després". La ponència va anar a càrrec del Sr.Jose Antonio Sorolla, periodista i articulista a El Periódico, amb la presentació de Joan Marcet, professor de dret constitucional de la UAB.

La victòria de Donald Trump continua sent el fet més destacable de l'ascens del populisme a la política mundial els últims anys. Una elecció que va agafar amb el peu canviat a la majoria d'analistes i grans mitjans. Un any després la seva administració continua rodejada d'escàndols, sortides de to i d'actituds que xoquen clarament amb la figura institucional tradicional del President dels Estats Units. Els mitjans han hagut d'adaptar-se a un personatge que evita rodes de premsa i entrevistes, i que es comunica principalment mitjançant Twitter.

Un any després de la seva investidura, analitzarem la seva forma de presidir i quines conseqüències pot tenir pels Estats Units i pel món.

Altres actes de la Setmana del Populisme