contador de visitas gratis AMICS UAB-Una guia recull cinc-cents cursos de la UAB per a majors de 50 anys

Una guia recull cinc-cents cursos de la UAB per a majors de 50 anys

El programa Universitat a l'Abast de l'Escola de Postgrau de la UAB ha elaborat una guia de l'estudiant del pla formatiu Aprenent al Campus 2020-2021. Aquest pla permet a persones majors de cinquanta anys cursar assignatures que provenen dels diferents graus impartits a la UAB. Hi ha 498 assignatures de graus i mínors de diversos camps acadèmics. Vuitanta d'aquests cursos s'inclouran al pla per primer cop el proper curs i, entre les novetats, hi haurà assignatures dels graus d'Estudis Socioculturals de Gènere, Relacions Internacionals, Biotecnologia, Bioquímica, Biologia Ambiental, Genètica, Microbiologia, i Comptabilitat i Finances. El període de matriculació s’iniciarà de manera virtual el 23 de juliol, a les 10 h.

El pla formatiu Aprenent al Campus és una de les potes del programa Universitat a l'Abast de la UAB, que ha celebrat enguany el seu vintè aniversari i que també abasta les aules d'extensió universitària per a persones grans i el programa Aprenent a la teva Ciutat. Universitat a l'Abast obre així les portes de la UAB a tota la població, sense límits generacionals, socials ni geogràfics, i ofereix la possibilitat de seguir una formació continuada vinculada al concepte d'envelliment actiu.

Entre les activitats del programa per al proper curs, s'ha programat també el cicle Seminaris a l'Abast, que comprendrà vuit sessions mensuals de dues hores, independents entre sí, que es desenvoluparan a la Facultat de Filosofia i Lletres entre els mesos d'octubre i maig. Tractaran temes totalment diversos, des de la història de la revolució industrial a Catalunya a les tendències musicals actuals passant pels riscos dels microplàstics per a la salut, i es pot formalitzar la inscripció tant per a tot el cicle com per a sessions aïllades.

Més informació: Universitat a l'Abast o Sala de premsa UAB