contador de visitas gratis AMICS UAB-Vacuna sense cita prèvia al campus de la UAB

Vacuna sense cita prèvia al campus de la UAB

Des del 8 de setembre, la UAB tindrà un punt vacunació contra la COVID-19 situat al cinema de la Plaça Cívica. Obrirà de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No caldrà concertar la cita prèviament i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

A partir del 8 de setembre, la UAB col·laborarà amb la campanya de vacunació del Departament de Salut de la Generalitat amb l'objectiu d'assolir el major grau d'immunització possible de tota la ciutadania, amb especial èmfasi en les persones que formen part de la comunitat universitària.

El centre de vacunació se situarà a la sala d'actes annexa al cinema de la Plaça Cívica. Romandrà obert de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No caldrà cita prèvia i hi podrà accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi. Les persones que vinguin a vacunar-se han de portar algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre i quan hagin transcorregut tres setmanes des de l'administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la COVID-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia. La vacuna administrada serà la produïda per Pfizer.

La UAB fa una crida a tot l'estudiantat i, per extensió, a tota la comunitat del nostre entorn a iniciar o completar la seva pauta de vacunació per tal de maximitzar les mesures de seguretat col·lectives i personals i poder així recuperar la màxima presencialitat possible en l'activitat universitària.

Consulta la notícia original a la sala de premsa de la UAB.