contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB ens emociona

La UAB ens emociona

La Universitat Autònoma de Barcelona ens emociona. A la UAB hi ha 13 facultats i escoles que ofereixen 105 titulacions de grau, 141 programes de màster i 68 programes de doctorand. Ha obtingut el certificat de Campus d'Excel·lència Universitària.

La UAB compte amb un campus de més de 263 hectàrees on el 70% són zones verdes i boscos. En el campus s'hi pot trobar tot per a viure: una vila universitària on els estudiants s'allotgen, restaurants, botigues, bars, biblioteques, instal·lacions esportives... Amb una bona xarxa de transport públic que et permet moure't per tot el territori de la UAB.

L'esfera de la UAB és un entorn d'excel·lència, un ecosistema de coneixement, en el qual conviuen i col·laboren les institucions vinculades a la UAB per contribuir al desenvolupament socioeconòmic del territori. L'agregació suposa un increment de massa crítica, compartir recursos, sinergies, optimització d'inversions i millora de la sostenibilitat del sistema, que resulta en la consegüent millora de la competitivitat internacional.

Actualment l'Esfera està estructurada en tres nivells:

  • 1r nivell, nucli: constituït per la UAB i els seus centres i serveis
  • 2n nivell, constituït pels centres de recerca amb NIF propi, adscrits i/o participats, com empreses del Parc de Recerca de la UAB, centres de recerca i centres i instituts de recerca de l'anella hospitalària. Els 5 hospitals que formen part són: hospitals Vall d'Hebron, Sant Pau, Germans Trias i Pujol, Parc Taulí i Hospital del Mar
  • 3r nivell, constituït per agents del territori, com empreses externes, ajuntaments o organitzacions veïnals i empresarials.