contador de visitas gratis AMICS UAB-Constitució oficial de l'Associació B-30

Constitució oficial de l'Associació B-30

La constitució oficial del projecte B-30 tindrà lloc el proper dimarts 21 de maig, a les 10 del matí, a l’Auditori Maxwell del Laboratori de Llum del Sincrotró ALBA.

Amb aquesta constitució formal, l’entitat començarà una nova etapa formada, inicialment, per 53 organitzacions, amb l’objectiu de convertir-se en un dels principals pols industrial i de manufactura avançada del sud d’Europa.

Durant l’acte es farà també la presentació del treball que s’està realitzant amb el Pla d’Actuació de l’Àmbit B-30, a càrrec de Xavier Marcet, LTC Project.

Cal recordar que la B-30 són 23 municipis, situats en el pas d’aquest tram de via, d’uns 50 quilòmetres. Aquest àmbit té una superfície de 485 quilòmetres quadrats, una població de 1.018.166 habitants, 30.173 empreses i una ocupació total de 387.478 persones. Hi ha 1.296 empreses (33.089 treballadors) del sector industrial de nivell tecnològic mitjà-alt/alt. El conjunt de la B-30 agrupa prop del 25% de les patents espanyoles i europees de la Regió Metropolitana de Barcelona. A més, gràcies a la presència de diferents universitats, com els campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, hi ha un elevat pes d’articles científics publicats. El 48% de la inversió en R+D de tota la Regió Metropolitana de Barcelona es troba en aquest territori de la B-30.

El municipis que conformen l’àmbit de la B-30 són: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, el Papiol, Granollers, la Roca del Vallès, Martorell, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Terrassa i Vilanova del Vallès.

 

Els mitjans podran ser a tota la sessió, però agrairem la confirmació d’assistència a la Sra. Susanna Picazo, a l’adreça spicazo@ajsabadell.cat o al telèfon 93 745 32 06.

Per motius d’acreditació, a l’edifici del Sincrotró ALBA, és imprescindible que en el moment de confirmar l’assistència ens faciliteu el vostre número de DNI.

 

Notícies relacionades:

Primera sessió de treball del grup B-30
El projecte B-30 presenta els seus objectius a Barcelona