contador de visitas gratis AMICS UAB-Descomptes UAB

Descomptes UAB

  • Per aconseguir els següents descomptes només us caldrà ensenyar el carnet d’AmicsUAB.

Agències de viatges

 

 
Free bag express:

9% de descompte sobre la base imposable dels serveis Free Bag Express (servei especialitzat referit al transport d'equipatge porta a porta a qualsevol lloc d'Europa).

Nautalia Viatges:

6% descompte en paquets vacacionals ( Paquet de vol + hotel + trasllat. A través dels nostres majoristes )5% de descompte en Creuers5% de descompte en Grans Viatges25% de descompte en el càrrec de les gestions d´emissió de bitllets de RENFE, vaixell o autocar

Grimaldi Lines: Descompte del  10%, en la compra de bitllets a les connexions marítimes Grimaldi Lines per Itàlia, Grècia, Sardenya, Sicília, Malta, el Marroc i Tunísia. 

Alimentació

Associació El Rebost:

S’ofereix cistelles setmanals obertes amb productes ecològics i de proximitat, on es pot triar quins productes i quines quantitats es volen. Diferents punts de recollida dins de la UAB: Rectorat, Medicina i Biblioteca d’Humanitats susceptibles de ser modificats en funció de la demanda.

Assegurances

           

 Agrupació AMCI:

  Assegurança plusmèdic: 

-De 0 a 64 anys: 49€/prima/mes/assegurat.
- Al tractarse d'una pòlissa col·lectiva no hi ha copagaments.
- Drets immediats sense cap carència (excepte parts 8 mesos).

Dependentia: Targeta de Medicina Lliure, preu especial amb un 50% de descompte pel personal de UAB, preu final 30 euros/any.
 
Oferta de benvinguda: 25 euros el primer any.
 
Aquesta targeta dona dret a accedir a un quadre mèdic privat amb més de 3500 metges i centres associats  a tota Catalunya amb preus preferents.
La targeta inclou també gratuïtament una Assegurança de Viatge a l’Estranger d’alta cobertura, i una Pòlissa dental amb serveis gratuïts i altres amb preus preferencials a la Clínica Dental Atlàntida de Barcelona.
Liberty Seguros: - Un 10% descompte addicional (sobre tarifa inicial abans de l´aplicació de la bonificació per no sinistralitat i sobre las garanties de RCSO, RCSV, llunes, robatori, incendi i danys si hi haguessin) en la contractació de l´assegurança Regal Auto i la següent clàusula especial gratuïta:

Accessoris: LIBERTY pren al seu càrrec els primers 750€ d’accessoris, sense suposar cap sobreprima (per modalitats a tot risc) per l´assegurat.

Seguros Broker:  Una assegurança que cobreix les despeses de matriculació a la universitat i els seus derivats (allotjament, transport,...) fins a la finalització dels estudis en cas que els que el paga mori, tingui una invalidesa permanent i absoluta o caigui a l'atur.

 

Òmnibus:

· Realitzar una auditoria d’assegurances gratuïta, amb el requisit de que la persona del col·lectiu faciliti la informació necessària per poder fer-la.
· Aplicar el màxim descompte que li permeti l’Asseguradora en cada moment i a cada persona en la contractació de noves assegurances.
· Revisar el preus i cobertures al venciment de les pòlisses d’assegurances ja contractades.

Dentistes

Virgen del Pilar:  Presentant el carnet de UAB i amb cita prèvia, podrà gaudir d'avantatges tals com:Diagnòstic i pressupost gratuïts en odontologia preventiva y ortodòncia.Higiene bucal anual gratuïta (segons prescripció mèdica)Descompte del 25% en tots els tractaments conservadors i protèsics.Descompte del 5% en ortodòncia Invisalign.Finançament adaptat fins 24 mesos sense interessos.Possibilitat de tractaments amb sedació conscient.Laboratori de pròtesi propi (reparació de pròtesi el mateix dia).

Entitats bancàries

 
Banco Santander: Acords entre la UAB i Banco Santander per condicions financeres preferents.
La Caixa:

Préstec la Expres a 10 mesos

- Préstec Estudia Curs a Curs

 Préstec Grau/Màster

- Préstec Màster Erasmus+

Floristeries

 

 

L’Olivera Vivers:

10 % de descompte en tots els nostres productes excepte transport de planta.

Hotels i restaurants

 
Gites de France: 10% de descompte en el lloguer de cases rurals en Catalunya Nord, durant tot l’any.
Taco Bell: 20% de descompte en Taco Bell La Maquinista (comanda màxima per aplicar la promoció: 25€).

Informàtica

Doctor Clic: Diagnòstic gratuït dels dispositius. Tant si tenen avaria com si únicament és per saber el funcionament de l'equip. Realitzar el diagnòstic, explicar l'estat del dispositiu i donar "punts de millora".10% de descompte en tots els serveis, mà d'obra i productes. Excepte en els preus de les peces a utilitzar en cas de reparació.Packs d'optimització per a tota la comunitat UAB:Formateig + Còpia de Seguretat + instal·lació d'antivirus AVG o AVAST ( 1 any gratuït) Descompte del 30% sobre preu de tarifa vigent.Neteja de virus + configuració còpia de seguretat + Antivirus AVG o AVAST ( 1 any gratuït) Descompte del 30% sobre preu de tarifa vigent (aquesta oferta no inclou el suport extern (HDD)).Neteja de virus + Optimització del dispositiu. Descompte del 42% sobre preu de tarifa vigent10% de descompte sobre preu de tarifa vigent en les visites a domicili15% de descompte sobre preu de tarifa vigent en l'Assistència Remota Doctor Clic, de 3 mesos o 1 any
   Canon: Reemborsament de fins a 350 € per a compres de qualsevol dels productes que figuren a la llista de la promoció dins de l'estat espanyol efectuades entre el 15 de setembre de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Joieries

 

 

Natalia Martí Joies:

Descomptes en joieria: Or: 15%; Plata: 15%; Rellotgeria: 15%. Extensió de les mateixes condicions a empleats i familiars de 1r grau

Mobles de cuina

Carpinteria Alarcón: 10% descompte sobre tarifa habitual en materials (tota la gama) i mà d’obra5 anys garantia en material. Material de la instal•lació fabricant a l'Estat Espanyol.Pressupost previ gratuït sobre disseny de client.Projecte, assessorament, disseny i pressupost tancat a partir de visita d’obra, el valor del qual es descomptarà del pressupost total una vegada acceptatProjectes integrals o a mida de client (es pot demanar només la realització de part de la instal•lació o fer-la íntegrament).Possibilitat d’adquirir el material sense instal•lació, amb transport propi o del client.

Oci i esport

       
Caldea: Gaudeix de un 20% de descompte amb entrada i tractaments (excepte restauració i botiga). Aquesta oferta serà vàlida per un beneficiari (posseïdor del document d’acreditació) + els seus acompanyants (màxim titular + 4 persones ). Per poder beneficiar-se d’aquesta oferta, serà obligatori identificar-se com a membre d’aquest col·lectiu al moment de realitzar una reserva i presentar el document d’acreditació al moment de la compra del servei a la recepció de Caldea i INÚU.
Flotarium:

30% dte. en tots els tractaments de cabina (oferta vàlida només al centre de Terrassa) flotarium inclòs. Descompte aplicat sempre del preu tarifa P.V.P.

Promoció de 50% dte. en tots els tractaments inclòs el flotarium (oferta vàlida només al centre de Terrassa).*NOMÉS AL MATÍ (de dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h)*. Tardes i caps de setmana 20%.

10% dte. en el Flotarium de Sabadell i Barcelona. *NOMÉS EN FLOTARIUM* 

Hípic Centre Can Caldes: Escola d'Equitació: Matrícula gratuïta (descompte de 60 €) /20% dte. Classe de provaActivitats Hípica: 15% dte. Rutes a cavall / 15% dte. Passeig en carruatge / 10% dte. Turisme a Packs
Hípica Mas Batlló: Curs d’equitació 10 sessions- durada: 2 mesos I mig. L'activitat es pot fer de dilluns a diumenge.
-          Tarifa normal 200€/ Tarifa UAB 130€
 
Sortides a cavall- qualsevol dia de la setmana de dilluns a diumenge
-          1 hora Tarifa normal 23 euros per persona/Tarifa UAB 2X1
-          2 hores: tarifa normal 40 euros per persona/Tarifa UAB 2X1

Abonament mensual de dilluns a divendres (classe 1 dia/setmana)
Tarifa normal 75€/mes. Tarifa UAB 50€/mes
 
Pupil·latge de cavalls
Tarifa mensual-  normal 310/ tarifa UAB 235€
Fundació Claror:

1.  PERSONAL de la UAB (PAS i PA) a la Unitat Docent de l'Hospital del Mar
Matricula Gratis
Quota total amb 10% descompte als Clubs Claror
Consulta salut gratis (valor 34€)
Primer assessorament amb tècnic esportiu gratis (valor 35€).

2. ESTUDIANTS a la Unitat Docent de l'Hospital del Mar
Matricula Gratis
Quota total amb 10% descompte als Clubs Claror
Alumnes en pràctiques Hospital del Mar, promoció especial: Quota total amb 20% de descompte al Claror Marítim
Fundació Pere Tarrés:

- 10 % de descompte per adults i infants durant tot l’any en el programa “Vacances en família”.

- 12 % de descompte en l’oferta de colònies d’estiu programada per la Fundació Pere Tarrés.

 

Parc Aquàtic Costa Brava:  Beneficieu-vos de 10 € de descompte per persona en l’entrada als parcs Aquadiver i Waterworld. Aquest descompte serà acumulable  fins a tres acompanyants més.
Rafting de Catalunya: Rafting Llavorsi-Sort descompte de 15 € sobre preu de tarifaRafting Baro-Collegats descompte de 15 € sobre preu de tarifa.Rafting Llavorsi-Collegats descompte de 10 € sobre preu de tarifa.Tots els Barrancs descompte de 5 € sobre preu de tarifa.Acompanyats 10% de descompte en ràfting i barranc sobre preu de tarifa en totes les ofertes de rafting i barrancs.
RCD Espanyol de Barcelona:  PREU SOCI RCDE UNIVERSITARI 160€
Unió Excursionista de Sabadell: Descompte del 15% en la tarifa de soci major, excepte costos de la fitxa federativa. Tramitació gratuïta. Tarifa soci – 15% + modalitat de fitxa federativaDescompte del 15% en tarifa soci@web (només serveix per poder tramitar la fitxa federativa). Tramitació gratuïta  - 22,-€ - 15% = 18,7€ + modalitat de fitxa federativa

Perruqueria i estilisme

 

Emilio Fortún Perruquer Estilista:

50% de descompte en la primera visita en tots els serveis i 15% de descompte per tot l'any i en tots els serveis. Extensió de les mateixes condicions a familiars de 1r gra
   C&C Casanova:

10% de descompte en tots els nostres serveis de perruqueria que es realitzin a la nostra escola de la Plaça Cívica de la Uab.

Òptiques

  
Institut Comtal d’Oftalmologia (ICO):

Consulta refractiva gratuïta. Cirugia refractiva: 770€/ull. Presbicia: (inclou lents) 1800€/ull. Cataracta (monofocal): 1.200€/ull.

15% descompte dins la tarifa privada en la resta de consultes i tractaments.

*Tarifes i descomptes vàlids a l'Institut Comtal d'Oftomologia. ICO Barcelona.

Òptica Falguera

· Un 40%* de descompte en totes les nostres ulleres graduades (muntura + vidres) de qualsevol marca.
· Un 40%* de descompte en totes les nostres ulleres de sol de qualsevol marca.
· Preus especials en els packs de lents de contacte, ja siguin diàries, quinzenals o mensuals i de qualsevol laboratori.
I a més, una selecció de més de 100 muntures amb vidres, per només 59€, tot inclòs.
*excepte ofertes        

Òptica Universitària:

10% de descompte en tots els productes.

Club UAB

Club UAB:

Colectivos VIP és una entitat que ofereix descomptes en diversos productes i serveis, i en diferents formats, amb avantatges superiors als que es poden trobar de forma general en altres plataformes, per als membres del seu col·lectiu, i ja treballa oferint els seus serveis a altres administracions públiques i grans empreses.