contador de visitas gratis AMICS UAB-Susanna Baqué encapçala la Candidatura Unitària

Susanna Baqué encapçala la Candidatura Unitària

 

Només s’ha presentat una candidatura encapçalada per la Sra. Susanna Baqué dins el període establert a la Convocatòria d’Eleccions per la Renovació de Junta Directiva d’AmicsUAB.

La candidatura de la Sra. Susanna Baqué incorpora destacats professionals, així com membres de la comunitat universitària.  És una candidatura unitària que ha nascut amb la idea de renovació, però també amb la voluntat de  donar continuïtat a la línia de treball seguida per l’Associació AmicsUAB els darrers anys, en incloure noms com l’actual president Sr. Francesc Cayuela, qui passarà ser el tresorer, l’actual degana d’Educació, Sra. Marta Bertrán,  fins ara  vocal i que es presenta a una de les dues vicepresidències. A l ’altra vicepresidència es proposa la Sra. Vanessa Alarcón, prestigiosa advocada especialitzada en protecció de dades, mentre que al càrrec de secretari de l’entitat opta el Sr. Joan Lluís Pérez Francesch, catedràtic de Dret Constitucional.   

La mateixa Sra. Susanna Baqué formava part de la Junta Directiva que acaba ara el mandat. Susanna Baqué és una professional destacada, Experienced Senior Global Leader en experiència del client, enfocada a la indústria de les biotecnologies i les ciències de la salut amb experiència en vendes, desenvolupament de mercats i lideratge en suport tècnic.