contador de visitas gratis AMICS UAB-Festa AmicsUAB. Fàtima Bosch, Teresa Torns i Banc dels Aliments, premis Amic dels Amics

Festa AmicsUAB. Fàtima Bosch, Teresa Torns i Banc dels Aliments, premis Amic dels Amics

Gairebé 200 persones van acudir a la Festa AmicsUAB, el passat dijous 19 de novembre a Casa Convalescència. Joan Botella, degà de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i membre de la Junta de l'Associació d'Amics UAB, va donar la benvinguda a l'acte.

 

Es va fer acte d’entrega, com és habitual, dels Premis Extraordinaris de Doctorat, que honoren les millors tesis presentades a la Universitat Autònoma de Barcelona. La doctora Stefanie Armbruster, del departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, va dirigir unes paraules al públic en nom de tots ells.

 

D’altra banda, el prograna Universitat a l’Abast, que fa possible l’assistència a cursos universitaris a persones majors de 50 anys, va rebre el premi Col·lectiu UAB. Carme Ruiz, directora de l'ICE; Maria Dalmases, responsable del projecte i Sergi Arenas, coordinador, van recollir el guardó.

 

Els premis Amics dels Amics de la nit van ser per a Fàtima Bosch, doctora en bioquímica i directora del Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica de la UAB (CBATEG); per a Teresa Torns, doctora en Sociologia i professora de la UAB, experta en desigualtat de gènere i mercat del treball i per a la Fundació Banc dels Aliments. Roser Brutau, vicepresidenta de l'entitat, recollia el premi. Es va fer una menció molt especial a Antoni Sansalvadó, antic president de l'entitat, amb la presència dels seus familiars.

                              

El Consell Social de la UAB, en el marc de la festa, va lliurar el premi UNIVERSITAT – EMPRESAJosep Lluís Bonet, president del grup Freixenet, de la Cambra de Comerç d’Espanya i president de Vila Universitària i Hotel Campus de la UAB. I el premi UNIVERSITAT – SOCIETAT a Johan Cruyff, fundador del Johan Cruyff Institute i de la Fundación Cruyff.

 

L'acte finalitzava amb unes paraules del rector de la UAB, Ferran Sancho, i l'actuació del Cor de Cambra de la Universitat.

 

 

Programa de l'acte
Fotografies de la festa
Crònica de l'acte
Vídeo complet 
  Audiovisuals projectats a l'acteFàtima BoschTeresa Torns, Banc dels Aliments

Johan Cruyff