contador de visitas gratis AMICS UAB-Biblioteques UAB, inclusives i per a tothom

Biblioteques UAB, inclusives i per a tothom

Les biblioteques de la UAB treballen per ser inclusives i prestar servei a tota la comunitat universitària. Per aquest motiu, ofereixen als usuaris amb discapacitat i/o necessitats educatives específiques un servei personalitzat per tal de facilitar-los l’accés i l’ús dels recursos de què disposen.

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquests serveis s’ha elaborat un nou vídeo sobre els serveis que es posen a l’abast dels usuaris per garantir l’accessibilitat al fons i recursos de les biblioteques UAB. Aquest vídeo ha estat realitzat per Alba Valls, alumna en pràctiques del grau d’Informació i Documentació + Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona durant el curs 2019-2020.

Per poder accedir a aquests serveis especials és necessari estar inscrits al PIUNE o tenir el certificat oficial de reconeixement de discapacitat igual o superior al 33% o bé, presentar informe mèdic i/o necessitats educatives específiques.

Si voleu conèixer tots els serveis adreçats a aquests usuaris, podeu consultar la següent guia: https://ddd.uab.cat/record/100014

Biblioteques de la UAB, biblioteques per a tothom!

 

Font: Servei de Biblioteques UAB