contador de visitas gratis AMICS UAB-José Manuel Pérez Tornero, membre del Consell d'Administració de RTVE

José Manuel Pérez Tornero, membre del Consell d'Administració de RTVE

El professor de la UAB, José Manuel Pérez Tornero, catedràtic de Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació, ha estat escollit membre del Consell d’Administració de la Corporación de Radio y Televisón Española (RTVE) pel Congrés dels Diputats. El dijous, 25 de febrer, en sessió plenària, el Congrés ha triat els primers sis membres, d’entre els quals s’escollirà el president en les properes setmanes.

En la seva intervenció davant el Congrés com a candidat a la presidència de la Corporació, ara fa uns dies, Pérez Tornero va destacar la importància de la integració amb la ciutadania i el desenvolupament d'una societat de l'aprenentatge, la necessitat de mantenir la televisió pública i gratuïta, la creació d'un sistema integral de producció i programació que impulsi un gran canvi tecnològic i la reestructuració empresarial.

Llarga trajectòria vinculada a la UAB

José Manuel Pérez Tornero té una llarga trajectòria acadèmica lligada a la UAB, on s’hi va llicenciar i doctorar, i on ha desenvolupat una important tasca de docència i recerca, ocupant diferents llocs de responsabilitat lligats a la seva àrea de coneixement. També és llicenciat en Filologia Hispànica.

Actualment, és director del grup de recerca de la UAB Gabinete de Comunicación y Educación, de l’Estudi de Doctorat de Periodisme i del Màster de Comunicació i Educació de la UAB així com és codirector del de Periodisme de Viatges de la mateixa universitat. Ha estat director del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació (UAB).

És autor de nombrosos llibres, informes i articles científics sobre comunicació, educació, noves narratives, media literacy i tecnologia, entre d'altres temes.

Més informació: https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/jose-manuel-perez-tornero-membre-del-consell-d-administracio-de-rtve-1345667174054.html?noticiaid=1345837135966