contador de visitas gratis AMICS UAB-Les biblioteques de la UAB reprenen el prèstec PUC

Les biblioteques de la UAB reprenen el prèstec PUC

A partir del 10 de gener, podeu anar a les altres institucions que formen part del PUC i emportar-vos documents en préstec.

Després d’un període d’aturada a causa del canvi de Sistema de Gestió de Biblioteques, el proper 10 de gener el servei PUC (Préstec Consorciat) quedarà restablert en modalitat presencial o in situ.  

Els usuaris de les institucions que formen part del PUC [link: https://www.csuc.cat/ca/serveis/prestec-consorciat-puc] podran emportar-se en préstec documents anant directament a la biblioteca on es troben dipositats. Els usuaris s’hauran d’acreditar com a usuaris de la seva institució.

Les condicions dels préstecs PUC no han canviat: podeu tenir en préstec fins a 10 documents d’altres institucions, durant 21 dies, i renovar-los fins a 6 vegades.

D’altra banda, els usuaris que tingueu préstecs PUC pendents de retornar (préstecs d’abans de l’estiu de 2021), veureu que us aniran apareixent al vostre compte amb data de retorn 1 de febrer de 2022. Ja els podeu retornar, a qualsevol de les Biblioteques UAB o a qualsevol biblioteca de la institució propietària dels documents. 

Continuem treballant per restablir el préstec consorciat en modalitat web, pensant a oferir el millor servei possible.

Pots consultar la notícia original al web de la UAB.