contador de visitas gratis AMICS UAB-L'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona dóna la benvinguda a les noves unitats mòbils de radiologia digital

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona dóna la benvinguda a les noves unitats mòbils de radiologia digital

FDR Nano és un equip portàtil de raigs X molt lluminós, lleuger i compacte que utilitza la tecnologia innovadora de Fujifilm, el detector de pantalla plana d'alta sensibilitat 'D-EVO II' i la tecnologia de processament d'imatges 'Virtual Grid' que proporciona una imatge d'alt contrast sense necessitat d'utilitzar una graella.

Un dels avantatges més destacades dels equips de radiologia directa FDR Nano de Fujifilm és que permeten reduir la dosi que reben els nens en gairebé un 40% si comparem amb els equips analògics convencionals de raigs-x. Addicionalment el seu pes de 90kg i mida compacta permet la seva fàcil mobilitat a través de passadissos, ascensors, UCIs, habitacions i espais concorreguts i reduïts al llarg de tot l'hospital sense la necessitat de moure els pacients de les seves habitacions.

A més el FDR Nano té un recobriment especial anomenat Hydro Ag + sobre les seves parts principals que elimina el 99% dels bacteris que ens podem trobar habitualment en un hospital amb la qual cosa facilita molt l'ús en ambients no estèrils ja que no cal una desinfecció completa de l'equip.

Si es tracta de sales pediàtriques, per donar-li un valor més atractiu i estètica més amigable als pacients infantils Pepe, Mar i Rafa s'han decorat amb temes marítims i d'animals.

Per a més informació, consulta l'article a la web de Fujifilm.