contador de visitas gratis AMICS UAB-Grup Claris

Grup Claris

Oriol Bartomeus va ser el proper ponent del sopar-col·loqui Claris amb una xerrada sota el títol: 'Després del cicle electoral 2014-2015', on analitzarà la situació política actual.

Després de l’edició de juny on el periodista Antonio Franco va analitzar les eleccions municipals del maig, i de la xerrada de Lluís Foix, al novembre, parlant de la situació de Catalunya després de les eleccions del 27-S, va ser el torn de la situació política espanyola.

Les eleccions realitzades entre les europees de 2014 i les generals del 20 de desembre han suposat una transformació en profunditat dels equilibris polítics. S’imposa conèixer per què s’ha produït aquest canvi, quins en són els perfils, què queda de vell i què hi ha de nou i què podem esperar del futur. 

 

Noves maneres de fer política i noves formacions, impliquen també noves perspectives d’anàlisi. Els sopars Claris ofereixen un espai tranquil de reflexió en petit comitè amb ponències de persones expertes en diferents matèries, sempre vinculades a l’actualitat. 

 

Oriol Bartomeus és politòleg, professor de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Barcelona, ha publicat treballs sobre l'estructura de la competència política a Catalunya i Espanya. Col·labora amb l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i amb la Fundació Rafael Campalans,  participa a diferent mitjans de comunicació i escriu un blog: La Ciutat Llunyana

 

Ben aviat, penjarem la transcripció completa de la ponència

 

 

Flyer de l'acte