contador de visitas gratis AMICS UAB-

INSCRIPCIÓ

iter

El dilluns 28 de juny a les 11 hores es realitzará la visita a l'ITER de França. Per motius sanitaris no podem proporcionar un autobús, cadascú haurà d'arribar amb els seus propis mitjans. Si voleu compartir cotxes podem posar en contacte.

L'International Thermonuclear Experimental Reactor (ITER) en català (Reactor Termonuclear Experimental Internacional), és un experiment científic a gran escala que intenta produir un plasma de fusió que tingui deu vegades més potència tèrmica que la potència necessària per escalfar el plasma. Com a sistema de reactor, l'ITER serà equivalent a un reactor de potència zero (net).

ITER, a més, significa el camí en llatí, i aquest doble sentit reflecteix el paper de l'ITER en el perfeccionament de la fusió nuclear com una font d'energia per a usos pacífics i innovadors. Els participants en el disseny conceptual d'activitats de l'ITER van triar aquesta paraula per expressar les seves esperances comunes en què el projecte podria conduir al desenvolupament d'una nova forma d'energia.

És un projecte de gran complexitat ideat el 1986 a l'URSS (Tokamak), per demostrar la factibilitat científica i tecnològica de la fusió nuclear. L'ITER s'està construint a Cadarache (França) i costarà 24 000 milions d'euros aproximadament, convertint-lo en el cinquè projecte més costós de la història, després del Programa Apol·lo, de l'Estació Espacial Internacional, del Projecte Manhattan i del desenvolupament del sistema GPS.

Inscriu-te ràpid, només hi ha 12 places disponibles!! Important: La jornada es realitzarà en anglès. El preu de l'activitat és gratuïta, però els assistents que no siguin socis d'AmicsUAB han d'abonar 2€ per la reserva.

 

 

Si et s soci d'Amics UAB inscriu-te només amb el teu email/nom d'usuari i paraula clau. Si no ho ets, omple el formulari inferior :

email/nom d'usuari
 
Paraula Clau:
 
  He oblidat la meva paraula clau
 
 
Activitat Vull inscriure'm  
visita a liter  

DADES PERSONALS
NIF/DNI *
Nom *
1er Cognom *
2on Cognom *
Email *
Mòbil *
*Desitjo inscriure'm com
(mínim una opció):

Soci
Simpatitzant
Voluntari
Col·laborador

Comentari i anotacions addicionals:Necessitats especials:
Traducció llengua de signes
Mobilitat reduïda
Acompanyant

Certificat assistència
   
   

TIPUS
Tipus interés Facultat de Ciències
Escola d'Enginyeria
VISITES
   
   

(Introdueixi els caràcters de la imatge)
*

Visita a l'ITER
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar assistència i rebre novetats més informacions d'Amics de la UAB.*
Desitjo fer-me soci AmicsUAB i vull que em contactin a tal fi .