contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB en 15 minuts

La UAB en 15 minuts

Per veure el vídeo, fes clic aquí

Sovint, els futurs estudiants veniu al campus per fer una visita, o un professor de la UAB es desplaça a un centre de secundària per explicar-vos la Unviersitat. En temps de la COVID-19, però, aquestes visites ja no són possibles i n’hem hagut de cancel·lar una bona pila. Però si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma va a la muntanya... Hem preparat una presentació en vídeo amb tota l’explicació fil per randa que fem en aquestes visites presencials, una mica més resumida per no allargar-nos massa, i amb una pila d’infografies i vídeos.

Hi ha reptes petits, reptes grans i els reptes que ens plantegem a la UAB: volem que tinguis la sensació d’haver posat els peus a la UAB encara que no hagis trepitjat el campus en tota la vida... encara! I estem convençuts que ens n’hem sortit prou bé: si t’acostes a la pantalla, veuràs que fa olor de gespa!

El professor Màrius Martínez fa un paperàs i t’explica amb tots els ets i uts no només les cinc raons per triar la UAB per comptes de qualsevol altra universitat, que són... spoiler censurat: mira-les totes aquí! També t’expliquem, molt resumida, l’oferta formativa de grau i els principals serveis del campus, com ara les biblioteques, com aprendre idiomes, fer esport o viure a la Vila. També et fem cinc cèntims de com trobar tota la informació actualitzada, detallada i explicada pensant en els nostres futurs estudiants, com ara tu. Per exemple: com trobar tota la informació ben resumida i presentada visualment sobre els temes que més ens pregunteu a les activitats d’orientació: beques i ajuts, com funciona la mobilitat internacional per estudiar fora, com fer pràctiques en empreses o com accedir al grau.

El vídeo dura 15 minuts de rellotge i et permet fer-te una idea de tot el que t’ofereix la UAB. Inclou una advertència final: el campus enganxa. Si t’agrada el vídeo, segur que la UAB t’agradarà encara més quan vinguis a estudiar el grau amb nosaltres. Si ja tens pensat fer el grau en una altra universitat, millor no facis clic aquí!