contador de visitas gratis AMICS UAB-Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Quins són els requisits per a fer-se membre d'Amics de la UAB?

Per fer-te soci d'AmicsUAB només necessites ser major d’edat. No és necessari tenir vinculació amb la UAB, ni acadèmicament ni professionalment. Tothom pot ser membre d'AmicsUAB, perquè AmicsUAB és la casa de tots.


Com puc fer-me soci?

A través del formulari a l’apartat “Fes-te’n soci” de la web on pagues mitjançant paypal o pots venir a les nostres oficines. La nostra seu és a la Torre Vila-Puig (entre l’estació de Bellaterra i l’Hotel de la Vila Universitària). Si prefereixes fer-ho presencialment, pots pagar la quota en efectiu.


Com puc tornar a ser soci?

Només ens has d’enviar un correu a amics@uab.cat i fer-nos una transferència bancària amb la quota desitjada, indicant el teu nom complet, i et donarem un altre cop d’alta encantats.


Per què m’he de fer soci?

  1. Formar part d’una comunitat com és la Universitat Autònoma de Barcelona
  1. Aprendre plegats en totes les activitats que realitzem
  1. Podràs accedir als Serveis i Descomptes que oferim
  1. Participar en la Festa AmicsUAB

 Quina diferència hi ha entre pagar la quota 31 euros i la quota de 51 euros?

Amb la quota de 51 euros pots tenir a la teva disposició un correu personalitzat d’AmicsUAB en el següent format: nom.cognom@amicsuab.cat. Amb aquest correu a partir del 2020 podràs formar part del ClubUAB i tots els avantatges que comporta. Assistència sanitària també ofereix un descompte als membres de la quota 51.


Quan puc començar a gaudir dels avantatges?

Si et fas soci per Internet, el mateix dia o l’endemà rebràs un certificat provisional (que té una durada de 3 mesos), en el cas de venir presencialment, et donarem el certificat imprès al mateix moment. Amb ell ja pots accedir a tots els nostres avantatges. Excepte a les biblioteques de la UAB tarden 24 hores a donar d’alta l’usuari.


Quant de temps dura la quota?

La quota que has pagat és vàlida durant 12 mesos a partir del mes en què t’has fet soci. Els anys següents la quota es passarà pel banc a través de la domiciliació bancària el mateix mes en què et vas donar d’alta el primer any.


Quin preu té la quota actual?

La quota és de 31 o 51 euros anuals segons l’opció que més et convingui.


Com activo el NIU (número identificatiu de la Universitat) per poder, per exemple, renovar llibres de les biblioteques per internet o fer d’altres gestions en línia?

Accedeix al següent link,  i entra dins l'opció "Obtenir la contrasenya. El NIU el trobaràs en el carnet de soci.


Com em puc donar de baixa?

Envia un correu a amics@uab.cat indicant que et vols donar de baixa junt amb el teu nom complet (nom i els dos cognoms) i el DNI. T’enviarem un correu el divendres d’aquella setmana confirmant que et donarem de baixa uns dies abans del mes que et vas fer soci, així pots gaudir de tots els avantatges d’AmicsUAB tot l’any complet.